Vedd észre a világot körülötted!

A gyűrűs mappa a rendszerezés nagymestere: tanuláshoz, munkához is kiváló

A gyűrűs mappa rendkívül hasznos és praktikus eszköz otthon és az irodában egyaránt. Segít rendben tartani az iratainkat, gyorsan visszakereshetjük, ha szükségünk vagy egy számlára, szerződésre vagy bármilyen dokumentumra. Könnyű, hordozható és elegáns színeivel jó megjelenést kelt, ha magunkkal visszük tárgyalásra, vizsgára vagy egy prezentáció alkalmával

Íme, néhány példa, mi mindenre jó a gyűrűs mappa:

Praktikus rendezés: a gyűrűs mappa lehetővé teszi a dokumentumok és különböző papírok rendezett tárolását. Külön gyűjthetjük az iratokat témájuk, tartalmuk szerint. Emellett valóban csak a szükséges méretű helyet foglalják el a dokumentumaink, és a mappákat egymás mellett vagy egymásra pakolva is elhelyezhetjük a polcon vagy az íróasztalon.

Prezentáció, tárgyalás: ha prezentáció, tárgyalás vagy szerződéskötés esetén több nyomtatványra van szükségünk, akkor jó benyomást kelt az ügyfélben vagy a hallgatóságban, ha azonnal elővarázsoljuk a papírok közül a megfelelőt. Ehhez a varázslathoz azonban jól átlátható rendszerezésre van szükség, amelyhez egy gyűrűs mappa nagyszerű segítség.

Tanulás: a gyűrűs mappa nagyszerű lehetőség lehet tanulás során, hiszen könnyen tárolhatunk benne jegyzeteket, prezentációkat, és más tananyagokat. Még egy rövidebb tanfolyam alkalmával is tetemes mennyiségű nyomtatvány gyűlhet össze, amit érdemes praktikusan rendszerezni annak érdekében, hogy a vizsga alkalmával minden szükséges tananyag megtalálható legyen és gyorsan a rendelkezésünkre álljon.

Összefüggő dokumentumok tárolása: ha egy építkezésről vagy bármilyen összetett projektről van szó, a különböző dokumentumokat (nyomtatványok, tervrajzok, digitális adattárolók, névjegykártyák, számlák) érdemes egy helyen gyűjteni. A gyűrűs mappában lefűzhető genothermeket is elhelyezhetünk, így lehetővé válik az összes adat egy helyen való tárolása. 

Mindent összevetve a gyűrűs mappa sokféle célra használható és nagyon praktikus eszköz otthon és az irodában egyaránt.

Még szintén kedvelheted