Vedd észre a világot körülötted!

A Freemail optimalizálva elérhető a mobilon is

Magyarország legnagyobb és legismertebb ingyenes levelezőrendszere már nem csak a számítógépen, hanem a mobiltelefonon keresztül is elérhető. Az okostelefonok elterjedésével a Freemail csapata is felismerte, hogy fejleszteni kell. Ennek eredménye, hogy Android és iPhone telefonokra már készülőben van a szoftver alkalmazás.

Hogyan történik a Freemail bejelentkezés mobil készülék segítségével?

A Freemail bejelentkezés mobil készüléken keresztül leegyszerűsíti a hozzáférést az online levelezésekhez. Az alkalmazás még nem készült el ugyan, azonban a mobilra való optimalizálás már megtörtént, így a telefonon lévő böngészőn keresztül lehet megnyitni a levelezőrendszert.

A telefonon keresztül megnyitott Freemail oldal könnyedén áttekinthető, egyértelmű, hogy hova szükséges beírni a felhasználónevet és a jelszót. A szükséges adatok megadását követően, csak úgy, mint a számítógépes bejelentkezésnél, szerepel a „maradjon bejelentkezve” opció. Ez azt jelenti, hogy az oldal megnyitásánál azonnal a beérkező levelekhez vezet az oldal, a felhasználói adatok mentésre kerülnek. Ennek köszönhetően időt spórolhatunk, gyorsabban böngészhetünk a beérkező levelek között.

A weboldal megnyitásával néhány reklám is megjelenik, sajnos ezek blokkolására nincsen lehetőség. Ettől függetlenül más nem zavar meg a bejelentkezésnél. A Freemail bejelentkezés mobil készüléken akkor is lehetséges, ha esetleg elfelejtettük a jelszót. Egyszerűen kattintsunk az „Elfelejtett jelszó” gombra, amely a felhasználónév és jelszó alatt található. Adjuk meg az e-mail címet, majd kövessük az instrukciókat.

Még szintén kedvelheted