Vedd észre a világot körülötted!

5 tipp, hogy a lány jobbra húzzon Tinderen

Közelednek az Ünnepek, és még mindig egyedül vagy? Már mindent megpróbáltál Tinderen, de nem húznak jobbra a lányok? Segítünk néhány jó tippel, hogy Karácsonyra már aktívan tudj randizni a kiszemelteddel.

Sokat változott a világ, másképp kell randizni

A világ sokat változott a harmadik ipari forradalom kezdete óta. Rég volt már, amikor a hajadonok átbicikliztek a szomszéd városba, hogy férjet találjanak maguknak.

A klasszikus társkeresők kora is lejárt, sőt a randizási szokások is teljes egészében megváltoztak. Egy azonban maradt: az ember társas lény, nem szeret egyedül lenni; és mindent megtesz azért, hogy párt találjon.

Ma már nem kell fényképet készíttetni egy fotó szalonban ahhoz, hogy fel tudjuk tenni a társkeresőre. Az okostelefonok és a különböző applikációk megjelenése óta pedig még azt is látjuk, hogy ki az aki illik hozzánk és épp a közelben van.

Ám hiába sok okostelefon, és az appok, a társkeresés mégsem lett egyszerűbb. Mit és hogyan tegyél hát, hogy a lány jobbra húzzon, mikor meglát téged Tinderen?

A pasik a szépet keresik, a lányok az életstílust

A pasik a szépet keresik, a lányok viszont inkább az életstílust. A profiloddal azt kell sugároznod, hogy jól érzed magad a bőrödben. A hiedelmekkel ellentétben ez nem azt jelenti, hogy luxus jachton, vagy a legdrágább autóval kell magad fotózni. Ehelyett azt mutasd meg, hogy hova jársz szórakozni, mi a hobbid, hol érzed jó magad.

A profilképed tekintetében kérdezd meg a lányok ismerőseidet, hogy szerintük melyik az előnyösebb rólad. Ne tölts fel egyszerre sok képet magadról, a szem hamar “jóllakik”, és unalmas lesz. Az a néhány kép, (4-5 legyen legfeljebb) legyen mozgamas, még akkor is, ha teszem azt épp a Lánchíd kőoroszlánja előtt álsz rajta.

A bio-t töltsd ki megfelelően, hiszen egy üres bio esetében senki sem fog jobbra húzni. A legjobb egy szellemes, de rövid mondattal indítani: a lányok szeretik ha egy srácnak jó a humora. És ne feledd: szelfit semmiképp se tölts fel, mert azt sugallja, hogy olyan magányos vagy, hogy egyetlen ismerősöd sincs, aki legalább egy képet készítene rólad. Végül ne feledd, a jó önmarketing csodákra képes!

Még szintén kedvelheted