Vedd észre a világot körülötted!

Miért hazudik a pasi?

A hazugságot sokan az egyik legfőbb bűnnek tartják, ugyanakkor nincs olyan ember a földön aki sosem hazudik, füllent, lódít olykor-olykor. Vannak kegyes és vannak aljas hazugságok, amelyekkel nagyon meg lehet bántani a másikat.

A férfiak sokszor hazudnak a nőknek apróságokban is, a melynek gyökere legtöbbször a kényelemszeretetük. Mi nők ugyanis szeretünk néha (néha?!) olyan kérdéseket feltenni, amely válasz hallatán biztosan meg fogunk sértődni. A férfi pedig tudja ezt, és ezért inkább füllent valami egész mást.

Nekünk nőknek is meg kellene tanulni, hogy felesleges olyan kérdést feltenni, amelyre ha őszinte választ kapunk, felhúzzuk az orrunkat.

Miről hazudnak a férfiak?

De miről is hazudnak a férfiak? Nos, például olyanról, hogy nem zavarja a válladon lévő tetkó, ami az exedet ábrázolja. Néha olyanról is füllentenek, hogy mit rendeltek meg a neten, (de erről mi nők is szeretünk lódítani).

Nem szokták azt sem megmondani (már aki egy kicsit rutinosabb), hogy ha szerintük kicsit nőtt a fenekünk. Azt sem vallják be, ha szerintük szép egy lány, persze egy idő után már nem hisszük el nekik. Arról is füllentenek időnként, hogy milyen jót főztünk. Valami borzalmas az étel, de ők mégis lelkesen dicsérik, persze ebben nagy adag szerelem és szeretet is van.

És hogy mik azok a jelek, amikből rájöhetsz, hogy hazudik a férfi? Az első jel, hogy megváltozik a hangja. Az emberek 70%-a magasabb hangon mondja a hazugságot, mintha igazat mondana. És mivel a hazugság stresszel jár, akár gyorsabban és hangosabban is beszélhet, mint rendesen.

A mosoly is árulkodó, ugyanis aki jókedvéből mosolyog, az egész arcán szétterül a mosoly, és a szeme is derűs lesz. Ezzel szemben a hazug mosoly sokszor asszimetrikus, és a szem hideg marad.

Ha hazudik valaki, hajlamos keresztbe fonni a karjait, mintha már előre védekezne a hazugság miatt. A férfiak zöme zsebre vágott kézzel hazudik. A hazug sokszor dörzsöli az orrát is, mert felpezsdül a vére és viszket. Természetesen a megrögzött hazudozók mind ismerik ezeket az árulkodó jeleket, és tudnak uralkodni magukon.

Szerző: Marjai Veronika

Még szintén kedvelheted