Vedd észre a világot körülötted!

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek – eredeti ötletek

Mindenki szereti a karácsonyt, de a gyerekek számára ez egy igazán varázslatos ünnep. Hisznek a Mikulásban és a mai nap varázslatában. Éppen ezért biztosnak kell lennünk abban, hogy a karácsonyi ajándék örömet és sok izgalmat okozzon a gyermeknek.

Karácsonyi ajándék 1 éves gyereknek

Tudjuk, milyen nehéz lehet ajándékot választani egy ilyen kicsi gyereknek. Ebben a törékeny korban még mindig nincsenek preferenciái, de lehet fogadni a vidám és színes játékokra.

 • Professzionális karácsonyi fotózás – Ez egy megfelelő ajándék, mert emléket hagy a kisemberről, aki 20 év múlva mosolyogni fog.
 • Gyermekportré – Izgalmas és emlékezetes ajándék az egész családnak. Képzeld el, milyen szeretettel fog vigyázni rá az anyja 18 év múlva.
 • Karácsonyi takaró – Egy bolyhos és meleg takaró karácsonyi motívummal tökéletes ajándék lehet egy kisgyermek számára. Ez biztosítja majd a kényelmét, az anya szemében pedig egy kis karácsonyi kincsnek tűnik.
 • Zenés játék – Ha kisgyermekekről van szó, ez igazán megfelelő ajándék.
 • Babakozmetika – A kisgyermekek bőre nagyon érzékeny és folyamatos ápolást igényel. Egy ilyen ajándék örömet okoz az anyának és a babának.

Karácsonyi ajándék egy 6 éves gyereknek

Ebben a korban a gyerekek rendkívül kíváncsiak és nyitottak a világra. Az ajándék kiválasztásakor fontos, hogy olyan dolgokra összpontosítsanak, amelyek felkeltik a figyelmüket, nem pedig praktikus dolgokra, például ruhákra.

 • Puzzle – Ez egy szórakoztató ajándék, amely kihívást jelent a gyermek számára. Válasszunk egy előnyös kirakó modellt gyermekünknek és gondosan, ünnepélyesen csomagoljuk be.
 • Rajzkészlet – Ha a gyermek szeret festeni, őszintén örülne egy ilyen ajándéknak. A pasztellek, ceruzák, ecsetek, zsírkréták és vásznak valóban megmosolyogtatnák.
 • 3D modellező toll – Ez egy olyan ajándék, amely fejleszti a képzeletet és egyben szórakoztat. Használata során fontos a szülői felügyelet, ami az együtt töltött idő, a gyermek-szülő kapcsolat erősítésének feltétele.
 • Pénztár – Ez egy jó módja annak, hogy a gyerekek megtanuljanak spórolni és szórakozni. Válasszon egy megfelelő kialakítást, amely vonzó és kényelmes a gyermek számára.
 • Gyermek Robogó – Minden gyermek álmodik egy ilyen ajándékról. Válasszunk modern és minőségi dizájnt.

Karácsonyi ajándék 7 éves gyereknek

Ebben a korban a gyerekeknek szüksége van a szórakozásra és a játékokra. Javasoljuk, hogy továbbra se rohanjon a felnőtteknek szánt ajándékokkal, és hagyja, hogy a gyermek élje gyermekkorát.

 • Vízipisztoly – El tudja képzelni, milyen móka egy ilyen pisztollyal játszani. Természetesen a tél nem a legjobb idő, de nyáron a gyerek biztosan szívesen használja. Válassz minőségi modellt, és tarts lépést a trendekkel.
 • Gyermek bűvész készlet – Ha a gyermeket érdekli a varázslat világa, egy ilyen ajándék igazi örömet okoz. Ezzel a családot és a barátokat egyaránt szórakoztathatja.
 • Cipők – Általában a gyerekek beleszeretnek néhány barátjuk modelljébe, vagy olyanokba, amelyeket néhány híres sztár hord. Ha a gyerek nem említett semmit, akkor jó, ha olyan minőségi modellt választunk, amely megfelel a gyermek ízlésének.
 • Csillagképeket tervező éjszakai gyereklámpa – Ezzel az ajándékkal kényelmet teremt a gyermek szobájában, és nyugodtabban fog aludni.

Reméljük, hogy ajándék listánk segített ebben a nehéz választásban. Nem számít, melyik ajándékot választja vagy a gyermek életkora, először gondolja át az ő szemszögéből, és hogy mit szeretne.

Még szintén kedvelheted